Panzió Étterem bemutatása

Szállás, Kiadó szobák

Koller Panzió Szoba, szállásA panzióban 17 légkondícionált szoba (40 férőhely) található. Szobáinkban alapfelszereltség az ágy mellett egy éjjeli szekrény, olvasólámpa, TV, vezetékes telefon, hűtő, szék vagy fotel, gardrób szekrény, a fürdőben zuhanyzó, mosdó és WC. Minden szobában és a közös helységekben is elérhető a jelszóval védett ingyenes WIFI. Készpénzes fizetés, valamint SZÉP kártya, bank- és hitelkártya használata lehetséges.

Étterem

Koller Panzió Étterem - Kiadó szobák Szállás - BonyhádReggelit a recepcióban, az étteremben, vagy ha a vendég úgy kívánja, a teraszon is elfogyaszthatja. Természetesen a hozzátartozók, barátok, esetleg bonyhádi rokonok is csatlakozhatnak az asztalnál helyet foglalókhoz és reggelizhetnek együtt, külön térítés ellenében. Gazdag étel- és italkínálatunkból mindenki kiválaszthatja a kívánsága szerint a kedvencét.

Gyermekes családoknak

Koller Panzió Játszótér a gyerekeknekCsaládbarát szállás, családi kedvezmények. Nap közben szülői felügyelettel igénybevehető a játszóház, melyben
sokféle színes játék, szinező, építőkocka és plüssállat áll szabadon
rendelkezésre, magyar és angol nyelvű gyermekdalokat lehet
háttérzenének választani vagy használhatók ezek különböző
foglalkozások keretében. Ugyancsak szülői felügyelet mellett
játszhatnak a gyerekek zárt udvarban is.

Recepció éjjel-nappal

A recepción éjjel-nappal portaszolgálat működik, valamint szintén a
nap 24 órájában elérhető vendégeink számára hűtött italok nagy
választéka.

Akadálymentesített

A közös helységek, a terasz és két földszinti szoba kifejezetten
akadálymentesített kialakítású. Speciális igényű vendégeinket kérjük,
jelezzék foglaláskor szándékukat, ha ilyen szobát óhajtanak
választani!

Termál fürdők, Strandfürdők, Program lehetőségek

Termál fürdő, strandfürdő, wellness , pihenésBonyhád város 2012-ben nyitotta meg strandfürdőjét, de egy órányi autóúton belül helyezkednek el Tamási és Dombóvár-Gunaras fürdői, ha változatos kikapcsolódásra vágyik valaki. Horgászni is nyílik lehetősége az ide látogatóknak, a bonyhádi “Szecska tónál” napi jegy váltható, és a tó akár gyalog is megközelíthető a Panziótól. Kerékpárral érkező vendégeinknek jó szívvel ajánljuk a Szálkai tavat is megtekinteni, a tekerés után fedett garázsban lehetséges a biciklik tárolása.

Kisvasút gemenci erdő

A közelben mindenképp említésre méltó látnivalók és programlehetőségek a gemenci erdei vasút: https://www.kisvasut.hu/ és a bikali reneszánsz élménybirtok: https://elmenybirtok.hu/ Magyarország történelmi nagyvárosa Pécs, tőlünk 42km-re van, kiváló kirándulási lehetőségekkel a Mecsekbe, Állatkertbe, TV toronyba.Városunk a termál gyógyfürdők vonzáskörzetébe esik. Tamási 40 km, Dombóvár-Gunaras 50 km, Harkány 67 km-re fekszik.

Fenntartható gazdálkodás

Nagy figyelmet fordítunk a fenntartható gazdálkodásra, Panziónk és Éttermünk immár több, mint 20 éve szelektíven gyűjti a hulladékot. Szobáinkban megszüntettük a minibárt, hogy a hűtőszekrények állandó jelleggel áram alatt tartása megszüntetésével is hozzájáruljunk a felesleges energiafelhasználás megelőzéséhez. Szobáinkban továbbra is rendelkezésre állnak a hűtők, így bárki a maga igénye szerint használhatja azokat. 2012 óta napkollektorokkal segítjük fedezni az energiaszükségletet és folyamatosan tervezzük tovább korszerűsíteni a rendszert.

Elégedett vendégeink kipihenten távoznak

Koller Panzió Étterem - Kiadó szobák Szállás - Bonyhád

Panziónk nyitása óta törekszünk arra, hogy vendégeink kipihenten, elégedetten távozzanak. Családi vállalkozásként tisztában vagyunk vele, hogy a szállásokkal kapcsolatos igények változatosak, az egyénre fókuszálva igyekszünk a légkört barátságosnak, otthonosnak teremteni. Nálunk figyelmet kapnak a gyerekek és a mozgásukban korlátozottak épp úgy, mint hazai vagy külföldi vendégeink. Szállóvendégeink részére igény szerint biztosítunk ebédet és vacsorát. Á la carte étlapunkon felül előre egyeztetett más ételeket is kínálunk – kérjük érdeklődjön, ha van valamilyen elképzelése!

Megjegyzések