Panzió Étterem bemutatása

Szállás, Kiadó szobák

Koller Panzió Szoba, szállásA panzióban 20 kétágyas (ebből 10 légkondicionált) 1 háromágyas (légkondicionált) és 2 négyágyas kiadó (légkondicionált) szoba található. Szobáinkban alapfelszereltség az ágy mellett egy éjjeli szekrény, olvasólámpa, TV, vezetékes telefon, hűtő, szék vagy fotel, gardrób szekrény, a fürdőben zuhanyzó, mosdó és WC. Minden szobában és a közös helységekben is elérhető a jelszóval védett ingyenes WIFI. Amennyiben Ön vezetékkel szeretne csatlakozni, arra lehetősége van a recepción. Készpénzes fizetés, valamint Erzsébet utalvány, Erzsébet plusz kártya, illetve SZÉP kártya, bank- és hitelkártya használata lehetséges.

Étterem

Koller Panzió Étterem - Kiadó szobák Szállás - BonyhádReggelit a recepcióban, az étteremben, vagy ha a vendég úgy kívánja, a teraszon is kaphat bárki. Természetesen a hozzátartozók, barátok, esetleg bonyhádi rokonok is csatlakozhatnak az asztalnál helyet foglalókhoz és reggelizhetnek együtt külön térítés ellenében. Gazdag étel- és italkínálatunkból mindenki kiválaszthatja a kívánsága szerint a kedvencét.

Gyermekes családoknak

Koller Panzió Játszótér a gyerekeknekCsaládbarát szállás, családi kedvezmények. Nap közben szülői felügyelettel igénybevehető a játszóház, melyben
sokféle színes játék, szinező, építőkocka és plüssállat áll szabadon
rendelkezésre, magyar és angol nyelvű gyermekdalokat lehet
háttérzenének választani vagy használhatók ezek különböző
foglalkozások keretében. Ugyancsak szülői felügyelet mellett
játszhatnak a gyerekek zárt udvarban is.

Recepció éjjel-nappal

A recepción éjjel-nappal portaszolgálat működik, valamint szintén a
nap 24 órájában elérhető vendégeink számára hűtött italok nagy
választéka.

Akadálymentesített

A közös helységek, a terasz és két földszinti szoba kifejezetten
akadálymentesített kialakítású. Speciális igényű vendégeinket kérjük,
jelezzék foglaláskor szándékukat, ha ilyen szobát óhajtanak
választani!

Termál fürdők, Strandfürdők, Program lehetőségek

Termál fürdő, strandfürdő, wellness , pihenésBonyhád város 2012-ben nyitotta meg strandfürdőjét, de egy órányi autóúton belül helyezkednek el Tamási és Dombóvár-Gunaras fürdői, ha változatos kikapcsolódásra vágyik valaki. Horgászni is nyílik lehetősége az ide látogatóknak, a bonyhádi “Szecska tónál” napi jegy váltható, és a tó akár gyalog is megközelíthető a Panziótól. Kerékpárral érkező vendégeinknek jó szívvel ajánljuk a Szálkai tavat is megtekinteni, a tekerés után fedett garázsban lehetséges a biciklik tárolása.

Kisvasút gemenci erdő

A közelben mindenképp említésre méltó látnivalók és programlehetőségek a gemenci erdei vasút: https://www.kisvasut.hu/ és a bikali reneszánsz élménybirtok: https://elmenybirtok.hu/ Magyarország történelmi nagyvárosa Pécs, tőlünk 42km-re van, kiváló kirándulási lehetőségekkel a Mecsekbe, Állatkertbe, TV toronyba.Városunk a termál gyógyfürdők vonzáskörzetébe esik. Tamási 40 km, Dombóvár-Gunaras 50 km, Harkány 67 km-re fekszik.

Fenntartható gazdálkodás

Nagy figyelmet fordítunk a fenntartható gazdálkodásra, Panziónk és Éttermünk immár több, mint 15 éve szelektíven gyűjti a hulladékot. Szobáinkban megszüntettük a minibárt, hogy a hűtőszekrények állandó jelleggel áram alatt tartása megszüntetésével is hozzájáruljunk a felesleges energiafelhasználás megelőzéséhez. Szobáinkban továbbra is rendelkezésre állnak a hűtők, így bárki a maga igénye szerint használhatja azokat. 2012 óta napkollektorokkal segítjük fedezni az energiaszükségletet és folyamatosan tervezzük tovább korszerűsíteni a rendszert.

Elégedett vendégeink kipihenten távoznak

Koller Panzió Étterem - Kiadó szobák Szállás - Bonyhád

Panziónk nyitása óta törekszünk arra, hogy vendégeink kipihenten, elégedetten távozzanak. Családi vállalkozásként tisztában vagyunk vele, hogy a szállásokkal kapcsolatos igények változatosak, az egyénre fókuszálva igyekszünk a légkört barátságosnak, otthonosnak teremteni. Nálunk figyelmet kapnak a gyerekek és a mozgásukban korlátozottak épp úgy, mint hazai vagy külföldi vendégeink. Szállóvendégeink részére igény szerint biztosítunk ebédet és vacsorát. Á la carte étlapunkon felül előre egyeztetett más ételeket is kínálunk – kérjük érdeklődjön, ha van valamilyen elképzelése!

Megjegyzések